24 november 2021

Uitgesteld: L. Jacobs & Zonderwerk muziek

Spijtig nieuws. Door een coronabesmetting van een van de bandleden wordt de show van L. Jacobs uitgesteld naar een latere datum. Eerder gekochte tickets blijven geldig, ticketkopers worden asap per mail op de hoogte gebracht. Stay safe!

19:00 Deuren open

19:30 ZONDERWERK, een collaboratie tussen geluidskunstenaar Dijf Sanders en theatermaker Linde Carrijn, maakt soundtracks voor schilderijen, graphic novels, installaties en andere bijzondere werken. Op deze avond try-outen ze hun nieuwe voorstelling op de Koer. Het wordt een zoektocht naar een unieke en op maat gemaakte compositie voor een stilleven dat tot leven wordt gebracht. Deze creaties voegen een nieuwe dimensie toe aan het bestaande werk en versterken de ervaring van de toeschouwer.

20:30 Jacobs’ muziek is een echo van zijn verbeelding, een versterkte vorm van zijn natuurlijke verlichtingsfilosofie. Daarvoor gebruikt hij moderne en klassieke instrumenten. Instinctieve impulsen zet Lennert om in een sublieme sonische ervaring, met de nodige quirky humor en een uitgebreid spectrum aan emoties. “A sonic transportation and cerebral massage. Stick a needle in it to activate.”

I.s.m. Voo?uit

 

Tickets
vvk €10 / add €13 / UiTPAS KANSENTARIEF €2

Voor dit evenement ben je verplicht een Corona Safe Ticket en identiteitsbewijs voor te leggen. Meer informatie vind je hier.

L. Jacobs © Nana Vaneessen