Corona

Beste bezoekers,

Na een windstille periode heropenen we de Koer. We ontvangen we jullie graag tijdens Zondag Acht Dagen; heel de zomer lang organiseren we een zondags zomerterras waaraan we activiteiten koppelen. We zorgen ervoor dat alles veilig kan verlopen, zowel voor de bezoekers, de artiesten als de medewerkers. Graag vragen we jullie rekening te houden met het volgende: 

– Bij aankomst moet je inschrijven aan het LOKET. We houden de naam en het telefoonnummer van elke bezoeker bij. De gegevens worden 30 dagen bewaard voor contact-opsporing

-Bij het betreden van de site is een mondmasker verplicht. Ook als u zich verplaatst op de site, bijvoorbeeld bij een toiletbezoek. Enkel wanneer je aan tafel zit mag je het mondmasker afnemen.

– Ontsmet je handen bij aankomst met de voorziene handgel. Was regelmatig je handen, raak zo weinig mogelijk dingen aan en hoest of nies steeds in een wegwerpzakdoek of je elleboog. 

– We kunnen maximaal 120 bezoekers veilig ontvangen op het zomerterras van de Koer. De toegang is gratis; wil je zeker zijn van een plaatsje, kom dan beter vroeg dan laat. 

– Aan het LOKET kan je drankkaarten t.w.v. 10 euro kopen. Betaal bij voorkeur elektronisch (bancontact, contactloos). Aan tafel kan je drankjes enkel met drankkaarten betalen. 

– Er is een circulatieplan met eenrichtingsverkeer en we voorzien een aparte ingang en uitgang, zodat mensen elkaar niet kruisen. De toiletten worden regelmatig gereinigd en ontsmet.

–  Het is enkel toegelaten met je vaste bubbel (gezin plus 5, met een absoluut maximum van 10) aan tafel te zitten. Contact met andere bubbels is verboden. Blijf in je bubbel en bewaar minstens 1,5 m afstand tot mensen die niet tot je bubbel behoren (bvb. bij toiletbezoek of vertrek). 

– Als je ziek bent, de laatste 7 dagen symptomen van Covid-19 gehad of terugkomt van op reis uit een oranje of rode zone, blijf dan thuis. Blijf ook thuis als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn. 

– Behoor je tot de risicogroep (ouderen en personen met ernstige medische aandoening), dan raden we aan om extra maatregelen te nemen (mondmasker, handschoenen, social distancing…) 

– De vrijwilligers van de Koer zorgen voor bediening aan tafel. De stoelen en tafels worden na gebruik ontsmet.

– Het zomerterras opent vanaf 14:00, het LOKET en de bar sluiten om 21:30 en het terras sluit om 22:00. 

– De Koer is gelegen in een woonwijk. Er is weinig parkeerplaats in de buurt, dus we raden af om met de auto te komen. Kom te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

– We kijken er naar uit jullie terug te zien!