Tickets

De Koer hanteert betaalbare prijzen op basis van democratische principes. Bovendien bieden we diverse mogelijkheden om cultuurparticipatie te stimuleren. De volgende systemen worden hierbij toegepast:

Pay What You Can

Via het Pay What You Can-systeem kan iedereen genieten van geweldige evenementen, ongeacht hun budget. Bij elk evenement bieden we een reeks prijzen aan, en jij bepaalt zelf hoeveel je wilt betalen. Er zijn geen vastgestelde bedragen en geen beperkingen. Dit systeem opent de deuren naar onvergetelijke concerten, boeiende films en inspirerende optredens, allemaal tegen een tarief dat past bij jouw mogelijkheden!

Jouw bijdrage helpt ons om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Als je in staat bent om een hogere prijs te betalen, voel je vrij om dat te doen en zorg ervoor dat ook anderen kunnen genieten van de activiteit. Dus kom binnen, verken, laat je inspireren en betaal wat jij kunt bijdragen!

 

UiTPAS

UiTPAS streeft ernaar om een inclusieve omgeving te creëren, waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van cultuur. UiTPAS kansentarief is een persoonlijke kaart die mensen met een beperkt inkomen in staat stelt volop te genieten van culturele activiteiten. Met deze kaart betaal je slechts 20% van de standaardprijs, waardoor cultuur voor iedereen binnen handbereik ligt. 

UiTPAS met kansentarief is strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven. Het is belangrijk dat de kaart wordt gebruikt door de persoon voor wie deze is uitgegeven, zodat we een eerlijke en gelijke toegang tot cultuur kunnen waarborgen.

Een ticket met kansentarief met vermelding van je UiTPASnummer kan aan de kassa worden aangeschaft, of via Tickets Gent: telefoonnummer: 09 225 01 01 / mail: info@ticketsgent.be.

 

Enchanté

Enchanté vzw bouwt aan een samenleving waarin iedereen erbij hoort en waar mensen met en zonder kwetsbare achtergrond voor elkaar zorgen. Als partner van Enchanté’s Hartelijke Plekken en Applaus! draagt de Koer zijn steentje bij aan het creëren van een plek waar iedereen zich welkom voelt. 

Als iemand met wat meer kan je iemand met wat minder trakteren op een uitgestelde koffie, frisdrank of een ticket voor een evenement.

Wil je een uitgesteld ticket reserveren voor een evenement? Of wil je iemand trakteren? Vraag dit aan de kassa of stuur een e-mail naar info@dekoer.be.

© Leontien Allemeersch