Koervolk

“Voor daj tweet moaken ze ier cement in je kuuzemmer.”

 

Koervolk bestaat uit een bonte verzameling mensen, van fervente filmliefhebbers, tot toevallig aangespoelden en passanten; die een even grote variatie aan taken en rollen opnemen. Iedere dag bedenken, bouwen en maken we samen een plek waar het beweegt en bougeert. De Koer wordt gedreven en gemaakt in samenwerking met jou en iedereen die er rondloopt!

Dankzij een gigantische groep mensen die mee tappen, ontwerpen, programmeren, bouwen, bedenken, verslepen, koken, tellen, verzinnen en schrijven is de Koer een broeihaard van actie, gezelligheid en ontdekking.

Om kennis te maken met het reilen en zeilen op de Koer nodigen we al nieuwe geïnteresseerden uit op het maandelijkse Forum voor een rondleiding. Aansluitend kan je mee je voetjes onder tafel steken voor een lekker avondmaal en deelnemen aan het Forum. Zo kan je kennis maken met het andere Koervolk en ontdekken wat jij kan bijdragen aan de Koer. 

Al benieuwd? Ontdek actuele oproepen voor helpenden handen en blijf op de hoogte van al wat ruist en bruist achter de schermen via de Koervolk website en nieuwsbrief.

Zin om mee te werken in de Koer?

 Laat je gegevens achter via deze link en we nemen snel contact met je op. Vragen, ideeën of een waanzinnig plan? Stuur een mailtje naar Romy.