Koervolk

“Voor daj tweet moaken ze ier cement in je kuuzemmer.”

 

Koervolk bestaat uit een bonte verzameling mensen, van fervente filmliefhebbers tot toevallige passanten, die een even grote variatie aan verschillende taken en rollen op zich nemen. Samen bedenken, bouwen en creëren we elke dag een levendige plek waar het beweegt en bougeert. De Koer wordt gedreven en gemaakt in samenwerking met jou en iedereen die erbij betrokken is!

Dankzij een grote groep mensen die mee tappen, ontwerpen, programmeren, bouwen, bedenken, verplaatsen, koken, tellen, verzinnen en schrijven, is de Koer een broeihaard vol actie, gezelligheid en ontdekking.

Om kennis te maken met alles wat er op de Koer gebeurt, nodigen we geïnteresseerden uit om deel te nemen aan het maandelijkse Forum. Na een rondleiding kun je samen met anderen genieten van een heerlijke maaltijd en deelnemen aan het Forum. Op deze manier kun je kennismaken met het Koervolk en ontdekken wat jij kunt bijdragen aan de Koer.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk de actuele oproepen voor helpende handen en blijf op de hoogte van wat er achter de schermen gebeurt via de website en nieuwsbrief van het Koervolk.

Zin om mee te werken bij de Koer? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen, ideeën of een waanzinnig plan? Stuur dan een e-mail naar Michiel.

© Leontien Allemeersch