08 mei 2021

Open deuren Hoge Hakken Ciné Rio & Bal Mundial

Ciné Rio en Bal Mundial verwelkomen je met hoge hakken op het terras van de Koer met openlucht film en muziek!

Het terras is open vanaf 16:00, first come first serve.  Verzeker jezelf van een plaatsje op het terras vanaf 19:30 (concert + film). Reserveren is mogelijk tot zaterdag 8 mei, 12:00.

(Volzet) Reserveer je plaats op het terras voor het concert en de film.

 

16:00 Voorjaarsterras – bal mundial

Dansen? Dansen! Eerst was dansen op zondagmiddag de nieuwe hype, daarna deden we het noodgedwongen vanuit ons kot. Bal Mundial@de Koer is terug in samenwerking met Herberg Macharius. Verwacht je aan een ongeregeld feest met dat tikkeltje meer op uw voorjaarsterras. Bal Mundial dj’s Neo-Rej en Moussa Rassé zetten alvast hun tafel buiten.

 

20:00 Ave de barro – ciné rio in concert

Denisse Vargas is een Mexicaanse zangeres die ons met haar emotioneel geladen stem meevoert naar het Mexico van de jaren 30 tot 60. We vergeten even de mariachibands en ontdekken traditionele bolero’s en ranchero’s, begeleid door Steven Vancoillie op gitaar.
Met hun meeslepende muziek wil Ave de Barro, vogel van klei, ons even vleugels geven.

 

21:30 tacones lejanos – ciné rio

Pedro Almodovar, 1991, 114’, Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld

Een passionele moord, complexe relaties en een opvallende soundtrack: Ciné Rio stapt op deze hoge hakken Almodovars roodgekleurde wereldje binnen en volgt een moeder en haar dochter in hun toenaderingspogingen. Een heerlijk ninetiesgevoel zal uw openluchtcinema niet ontbreken! 

 

Pay what you can.

georganiseerd door Ciné Rio & Bal Mundial

Corona-richtlijnen