06 juni 2021

de Koer op een Kier IV Terras en muziek

14:00 – 22:00 ‘T heeft lang genoeg geduurd, we smijten de deuren open: de Koer op een Kier! We vullen de buiten-, tussen- en open ruimte met gewoel en muzikale klanken. Klaar voor drankjes, zon, plaatjes en zondagse crescendo’s. Vier weken lang klinken we op de lente en het einde van de week, tot zondag!

Het terras is open vanaf 14:00 met zomerse deuntjes op de achtergrond. Om 15:00 dompelt Nemø je onder in een bad vol hedendaagse opera.

Nemø ensemble

Is opera dood en heeft het haar Zwanenzang gezongen? Nemø ensemble presenteert een eerste try-out van hun opera ‘SWAN SONGS’.
Samen met componist Ethan Braun (VS) onderzoeken ze op welke manier opera vandaag als kunstvorm nog steeds relevant kan zijn. Ze combineren allerhande stijlen zoals elektronische soundscapes tot free jazz en zelfs Trap. Dit mozaïeke lappendeken stellen ze voor een eerste keer open voor publiek op deze mooie zondagmiddag.

Jelly Horse

Jelly Horse weerspiegelt verblindende vibes en springtij op de dansvloer. Met bandeloze songs nemen ze je mee in newwave golven die de dans overspoelen. African-electro-techno deuntjes leiden tot code rood op het terras.

Corona-richtlijnen

Met steun van Creative Europe, Futur 21, Sabam & Nationale Loterij / Loterie Nationale.