Soundroutes

De Koer maakt deel uit van een Europees partnerschap waarmee we het project ‘Soundroutes. Notes to get closer.’ realiseren. Binnen dit project organiseert de Koer 7 jamsessies met muzikanten die al lang en minder lang in het Belgenland vertoeven. We hebben de ambitie om vanuit dit traject een fusion band te laten ontstaan die ook na het project een toekomst kan uitbouwen. De huidige bezetting bestaat uit Shalan Alhamwy, Sangar Suhail, Jamal Moussaid, Robbe Kieckens en Jonas de Rave.

Daarnaast neemt de vzw de productie van een muziekdocumentaire op zich. Deze documentaire zal de verhalen en ervaringen vertellen van muzikanten die Europa hebben bereikt. Om hier een nieuw leven en een carrière op te bouwen moeten ze opnieuw de baan op en mentale en fysieke grenzen overwinnen in een totaal nieuwe context. Die tocht, waar ambitie, weerbaarheid en talent voor nodig is, wordt in beeld gebracht.

Dit project wordt medegefinancierd door het Creative Europe -programma van de Europese Unie, Vlaanderen Verbeelding werkt en stad Gent.