14 augustus 2022

Zondag Acht Dagen: Vermin Twins, Shoko Igarashi muziek & zomerterras

Vier de zomer op de Koer!

Acht zondagen lang is de Koer jouw zonovergoten binnenplaats. Kom er verpozen, uithangen en wegzakken. Op het programma: randgewoel, muzikaal geraas, verfrissende drankjes en heerlijk eten. Klink mee op de laatste dag van de week!

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. 


14:00 Welkom!

14:00 – 22:00 In de vroege namiddag haalt Olibol de zon binnen en zet met zijn DJ set de toon voor de rest van de namiddag. Nadien laten bezwerende beats en intense melodieën deze zondag langzaamaan wegdrijven. Klinken met klanken doen we samen met Shoko Igarashi, een veelzijdig fluitist die met jazz en electronica invloeden eigenzinnige composities brengt. Om vervolgens het beminde duo, Vermin Twins op het podium los te laten. Ze komen hun nieuwste album POP aan je voorstellen. Verwacht je aan een pandemonium van geanimeerde sonica gedompeld in een rauwe esthetiek, percussie, blaasinstrumenten en een rituele vuurdans met hypnotiserende vocals.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Schuif mee aan de lange tafel voor slechts €10.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Zin om mee te helpen koken, tappen, bedienen… ? Laat je gegevens achter op de Koervolk website of stuur een mailtje naar Romy.

In samenwerking met VerhalenLab, Bal Mundial, Voem, Levant, Marcel Records, Kastanjestraat Rommelmarkt, Het TheaterFestival, KOPERGIETERY, SlamT, VIERNULVIER, Walpurgis, Kunstenplatform PLAN B en Trage Wegen.
Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, LOTTO en Coop.