18 september 2022

Zondag Acht Dagen: Space On Stage (S.O.S.) muziek & zomerterras

Vier de zomer op de Koer!

Acht zondagen lang is de Koer jouw zonovergoten binnenplaats. Kom er verpozen, uithangen en wegzakken. Op het programma: randgewoel, muzikaal geraas, verfrissende drankjes en heerlijk eten. Klink mee op de laatste dag van de week!

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. 


14:00 Welkom!

14:00 – 22:00 Is spoken word een podiumkunst? Waarom wordt die zelden zo erkend? Wat zijn de consequenties voor het (niet) erkennen van spoken word als een podiumkunst en is de behoefte tot erkenning er überhaupt? Welke vooroordelen heersen er rond de spoken word scène en welke subcategorieën worden er systematisch vergeten? Belangrijke vragen die een plek verdienen!

Deze zondag nodigen we een breed gamma aan spoken word artiesten uit die in hun performance een inhoudelijk statement verweven dat de aanleiding vormt voor een panelgesprek. In dat gesprek zullen naast de kunstenaars ook enkele cultuurwerkers plaatsnemen waarna de scène plaatsmaakt voor een open mic!

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Schuif mee aan de lange tafel voor slechts €10.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Zin om mee te helpen koken, tappen, bedienen… ? Laat je gegevens achter op de Koervolk website of stuur een mailtje naar Romy.

In samenwerking met VerhalenLab, Bal Mundial, Voem, Levant, Marcel Records, Kastanjestraat Rommelmarkt, Het TheaterFestival, KOPERGIETERY, SlamT, VIERNULVIER, Walpurgis, Kunstenplatform PLAN B en Trage Wegen.
Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, LOTTO en Coop.