15 augustus 2021

Zondag Acht Dagen: Slam Aleikum muziek & terras

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Vandaag vullen we samen met Voem, Gentertainment en Averroes – De Bijenkorf het zomerterras met concerten en randgewoel. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

We maken we van deze zondag een Slam Aleikum: een platform voor slam poetry, storytelling, comedy en een open podium voor nieuw talent. Overdag nemen geroutineerde slammers en rappers het podium. ‘s Avonds tonen enkele jongeren de resultaten van een namiddag workshops rond teksten schrijven, beats maken en beatbox. Deze namiddag wordt gehost door Antwerpse woordkunstenaar Zachra Eljadid.

Achter de schermen organiseren we workshops voor een 15-tal jongeren. Ben je 12 jaar of ouder en heb je zin om deel te nemen? Schrijf je in en mail siham.habichi@averroesvzw.be en/of amani@voem.be

13:30-14:30 Workshop teksten schrijven

16:00-17:00 Workshop beats maken

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, Cera, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.