12 september 2021

Zondag Acht Dagen: KRAAK

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Vandaag vullen we samen met KRAAK het zomerterras met concerten en randgewoel. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

14:00 – 22:00 KRAAK brengt de achterste korstjes van de lokale underground mee: zoetzure jams, vreemde elektronica en zelfverzonnen instrumenten. Oftewel, een pretpakket om lekker draaierig van te worden met ontdekkingen uit het voorbije non-jaar die een degelijk Gents moment verdienen.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.