31 juli 2022

Zondag Acht Dagen: Kinderatelier, Ricky Ronda, Loverman, De Affaire hosted by Frankie Muziek & Zomerterras

Vier de zomer op de Koer!

Acht zondagen lang is de Koer jouw zonovergoten binnenplaats. Kom er verpozen, uithangen en wegzakken. Op het programma: randgewoel, muzikaal geraas, verfrissende drankjes en heerlijk eten. Klink mee op de laatste dag van de week!

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. 


14:00 Welkom!

14:00 – 22:00 Bij gebrek aan Frankie nodigt dit overrompelend collectief hun tesa-crêpe-poppen, creatieve kinderhanden en muzikale afdankertjes uit. De kleine bezoekers van de dag worden uitgenodigd in de filmstudio om mee te bouwen aan video’s met gekke landschappen en absurde wereldjes. Voor de grote bezoekers vullen we het podium met muzikaal geraas. Ricky Ronda neemt je mee met slaapkamer-gekweel-dat-toch-wel-goed-klinkt, Loverman verleidt en doet zinderen en De Affaire drenkt het geheel in de ideale soundtrack voor een luie day after. Ching ching!

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Schuif mee aan de lange tafel voor slechts €10.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Zin om mee te helpen koken, tappen, bedienen… ? Laat je gegevens achter op de Koervolk website of stuur een mailtje naar Romy.

In samenwerking met VerhalenLab, Bal Mundial, Voem, Levant, Marcel Records, Kastanjestraat Rommelmarkt, Het TheaterFestival, KOPERGIETERY, SlamT, VIERNULVIER, Walpurgis, Kunstenplatform PLAN B en Trage Wegen.
Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, LOTTO en Coop.