07 augustus 2022

Zondag Acht Dagen: J3M3I, Radio Hito, Mogi muziek & zomerterras

Vier de zomer op de Koer!

Acht zondagen lang is de Koer jouw zonovergoten binnenplaats. Kom er verpozen, uithangen en wegzakken. Op het programma: randgewoel, muzikaal geraas, verfrissende drankjes en heerlijk eten. Klink mee op de laatste dag van de week!

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. 


14:00 Welkom!

14:00 – 22:00 In de vroege namiddag haalt Mogi de zon binnen en zet met zijn DJ-set de toon voor de rest van de namiddag. Nadien dringen poëtische klanklandschappen en experimentele collages door ieder hoekje van de Koer. Tune in met Radio Hito, een meeslepend gebeuren van Italiaanse gedichten, keyboards en pop melodieën. De avond vullen doen we met J3M3I, een verzameling van drum, stem en elektronische geluiden die zich bewegen tussen jazz en punk, zorgvuldig afgestemd op elkaar.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Schuif mee aan de lange tafel voor slechts €10.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Zin om mee te helpen koken, tappen, bedienen… ? Laat je gegevens achter op de Koervolk website of stuur een mailtje naar Romy.

In samenwerking met VerhalenLab, Bal Mundial, Voem, Levant, Marcel Records, Kastanjestraat Rommelmarkt, Het TheaterFestival, KOPERGIETERY, SlamT, VIERNULVIER, Walpurgis, Kunstenplatform PLAN B en Trage Wegen.
Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, LOTTO en Coop.