01 augustus 2021

Zondag Acht Dagen: Bontridders, Galine, ILA muziek & terras

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Samen met Girls go BOOM vullen we het zomerterras met concerten en randgewoel. Vandaag raast er jong vrouwelijk talent doorheen de Koer. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:00 Bontridders
Bontridders is het soloproject van Sam De Clercq (Brorlab, occasionele sidekick bij Hoffman). Met Bontridders brengt ze sonische exploraties die je doen dansen en giechelen.

17:30 Galine
Galine is het project van de Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyenhoven. De vierkoppige band speelt dansbare popnummers gevuld met frisse melodieën, tegendraadse riffjes en electrobeats.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

19:30 ILA
ILA is de nom de plume van de 23-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek. Met haar muziek, gekenmerkt door een uniek stemgeluid en vergezeld met een gitaar, brengt ILA rauwe emoties die meer dan eens de grilligheid van het leven blootleggen.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, Cera, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.