18 juli 2021

Zondag Acht Dagen: Helena & Pablo Casella, Ananta Roosens & Mostafa Taleb, Asnasi Trio muziek & terras

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Vandaag vullen we samen met Soundroutes het zomerterras met concerten en randgewoel. Wereldse klanken zetten het begin van de zomer in. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:00 Helena & Pablo Casella
De componist-gitarist Pablo Casella brengt samen met Helena Casella een sfeervolle mix van jazz, soul en Braziliaanse muziek.

17:30 Ananta Roosens & Mostafa Taleb
Mostafa Taleb op Iraanse Kamanche en Ananta Roosses op Westerse viool improviseren grenzeloos de wereld bij elkaar. Een verfrissende oefening voor de openheid van geest.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

19:30 Asnasi Trio
Dit nieuwe trio ontstond door de gedeelde passie voor indische raga’s en Pakistaanse folk tunes. Met Asad Qizilbash op Sarod, Nathan Daems op Tenor Sax en Simon Leleux op Doholla.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, Cera, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.

Deze editie vindt plaats i.h.k.v het Soundroutes II project. Met steun van Futur 21, Nationale Loterij, Sabam en Creative Europe.