22 augustus 2021

Zondag Acht Dagen: Geoffrey Burton, Merope, Azmari muziek & terras

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:00 Merope
Archaïsche lithouwse folkliederen met een mix van akoestische instrumenten, stem, elektrische gitaar en elektronica. Zachte atmosferische klanktapijten gebracht door Bert Cools op gitaar en elektronica, Indre Jurgeleviciute op stem en kankles en Toma Gouband op percussie.

17:30 Geoffrey Burton
Solo parkeert gitarist Geoffrey Burton (Arno, Iggy Pop, Daan en Hong Kong Dong) de traditionele genres ‘rock’, ‘pop’ of ‘jazz’ even in de schuif en exploreert hij nieuwe richtingen en mogelijkheden. Zo gebruikt hij zijn gitaar als sound generator waardoor zijn live performance veel weg heeft van een elektronische set.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

19:30 Azmari
Azmari versmelt psychfunk, afrobeat, ethiojazz en oosterse klanken samen tot een hypnotiserende sound die je meevoert in een vibrerende trance. Met Arthur Ancion op drums, Basile Bourtembourg op keyboards, Jojo Demeijer op percussie, Niels D’haegeleer op bas en Mattéo Badet en Ambroos De Schepper op saxofoon.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, Cera, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.