25 juli 2021

Zondag Acht Dagen: Elias, Orphan Fairytale, Hi Hawaii muziek & terras

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Vandaag razen we door een dag vol ritme, zinderende drums en verrassende sounds. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:00 Elias
De Belgische drummer Elias Devoldere (Nordmann, Sumi, John Ghost …) komt voor het eerst solo naar buiten. Voor dit project, componeert Devoldere intuïtieve, persoonlijke en beeldende muziek.

17:30 Orphan Fairytale
Orphan Fairytale brengt elektronische psychedelica die behendig balanceert tussen sprankelend en griezelig. De afgelopen jaren heeft ze de Keltische harp in haar repertoire opgenomen, waarbij ze nieuwe klanken creëert die naadloos aansluiten bij haar unieke sonische parcours.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

19:30 Hi Hawaii
Hi Hawaii’s Jens Bouttery & Lennart Heyndels brengen een hommage aan het alledaagse door middel van zelfspot, eerlijkheid en grandioze huishoud-dramatiek. Beide multi-instrumentalisten hebben een rijke achtergrond in jazz-, theater- en filmmuziek. Deze elementen gooien ze dan ook graag in de poel van Hi Hawaii.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, Cera, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.