08 augustus 2021

Zondag Acht Dagen: Duo Seco, Anima Amici, 3’Ain muziek & terras

Vier de zomer op de Koer!

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Vandaag vullen we samen met Soundroutes het zomerterras met concerten en randgewoel. Ze nodigen allerlei muzikale kruisbestuivingen en diverse invloeden uit op het podium. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!


14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:00 Anima Amici
Anima Amici brengt een zwoele combinatie tussen Latin roots en jazz. Met Paola Marquez op zang en percussie, Ramsy Irani op gitaar en zang, Jean Van Linde op bas en Chryster Aerts op percussie.

17:30 Duo SECO
Tister Ikomo (balafon, ngome, likembe, zang en dans) gaat de dialoog aan met koraspeler, Mamadou Dramé. Samen gaan ze op zoek naar de raakvlakken tussen Senegalese en Congolese traditionele muziek.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

19:30 3’Ain
3’Ain is een trio met Yamen Martini op trompet; Otto Kint op contrabas en Piet Maris op accordeon. Verwacht je aan hedendaagse jazz met oriëntaalse invloeden.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, Cera, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.

Deze editie vindt plaats i.h.k.v het Soundroutes II project. Met steun van Futur 21, Nationale Loterij, Sabam en Creative Europe.