04 september 2022

Zondag Acht Dagen: CDJ9000 hosted by Voem & Levant – powered by Yalla muziek & zomerterras

Vier de zomer op de Koer!

Acht zondagen lang is de Koer jouw zonovergoten binnenplaats. Kom er verpozen, uithangen en wegzakken. Op het programma: randgewoel, muzikaal geraas, verfrissende drankjes en heerlijk eten. Klink mee op de laatste dag van de week!

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. 


14:00 Welkom!

14:00 – 22:00 Gezelligheid troef tijdens deze laatste dag van de week. Wil je meer te weten komen over de Arabische cultuur, muziek en literatuur? Levant ontvangt je in hun boekenstand met gezellige leeshoek waar je in een ligstoel onder een parasol kan wegzakken met een heerlijk boek en een huisgemaakte cocktail. Tegelijk wordt het podium gevuld met daverend jong talent!

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Schuif mee aan de lange tafel voor slechts €10.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


Open Call

Ben je een bevlogen DJ en wil je je klanken laten razen over het terras? CDJ9000 nodigt 5 up and coming plaatjesdraaiers uit om mee het programma tijdens Zondag Acht Dagen op 4 september in te vullen. Als voorbereiding op de dag werken we samen met DJ Kisa aan je DJ-skills  tijdens een workshop (inclusief leren draaien met Vinyl en Serato!). Klaar om iedereen te laten dansen?

Schrijf je hier in voor 31 juli!


Zin om mee te helpen koken, tappen, bedienen… ? Laat je gegevens achter op de Koervolk website of stuur een mailtje naar Romy.

In samenwerking met VerhalenLab, Bal Mundial, Voem, Levant, Marcel Records, Kastanjestraat Rommelmarkt, Het TheaterFestival, KOPERGIETERY, SlamT, VIERNULVIER, Walpurgis, Kunstenplatform PLAN B en Trage Wegen.
Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, LOTTO en Coop.