13 oktober 2017

Vrijdag de 13e: Nocturne over depressie en herstel

Vrijdag de 13de: (on)geluk zit soms in een klein hoekje

Naar aanleiding van de Werelddag Geestelijke Gezondheid slaan buurtorganisaties van de Brugse Poort de handen in elkaar om een avondfeest te organiseren met muziek, zang, humor, een lach en een traan. Iedereen is welkom: buurtbewoners, studenten, (on)gelukkigen, jong en oud. Kom kijken, praten, meedoen en genieten van een hapje en een drankje, optredens, toneel, kunst en persoonlijke verhalen. Want in de mallemolen van het leven komen we het allemaal tegen: (on)geluk.

Programma

16:00 – 18:30 – (On)gelukkig symbool – Co-creatie van een kunstwerk dat een symbool van de belevenissen van de dag wordt. De bezoekers kunnen eigen visie op (on)geluk uiten in samenwerking met de kunstenaar Anyuta Wiazemsky – op de Koer.

17:00, 18:00, 19:00 – Radio Begijnenstraat – 40 min – luistermoment in de Studio
Duik in ons radiofoon universum vol ongehoorde stemmen & verhalen montage & constructie, woord & klank: radio begijnenstraat brengt prisonmade podcast buitenstebinnen!

17:30, 19:00 – Pocoloëzie met getuigenissen en verhalen over depressie en herstel – 40 min – op het balkon

18:30, 21:00 – Poco Loco Swingers – 30 min – in de grote zaal

20:00 – Karo-Oké – Karo Voets brengt Frans chanson op een interactieve manier. Het publiek krijgt een actieve rol in het geheel en wordt door middel van een zangboekje uitgenodigd tot een waar café chantant. – 60 min – in de grote zaal – artiest zoekt feestneus

Doorlopend – soep en Pizza, bar

In het kader van TRAIN UW VEERKRACHT – week van de geestelijke gezondheid