23 december 2022

Vieze Kerstfeest feest

Een avant la lettre-kerstfeest, laat de glazen klinken tijdens dit vies, nachtelijk gebeuren! Van apéro tot ijstaart: verwacht je aan heuglijke klanken, onverwachte pakjes en met wat geluk, een sneeuwlaagje om het af te maken. Maak je geen illusies over een frisse aanwezigheid bij de familie de volgende dag. Kerst zal daveren als nooit tevoren!

21:00 De deuren gaan open, welkom voor een drankje!

Doorlopend Fleur De Roeck verwelkomt je in de installatie The Best Case Scenario. Een utopische en wonderlijke tent waarin al je dromen waar kunnen worden op één voorwaarde: dat je er in gelooft. The Best Case Scenario is een plek om samen in te dromen en je het allermooiste voor te stellen.

21:30 Daisy Darkpark is het muziekproducerende alias van de Belgische multimedia-kunstenaar Femke Fredrix. Haar sonische wereld is geïnspireerd door haar liefde voor clubbing, cabaret en dubmuziek.

22:30 Sommigen zeggen dat Elmer het alter-ego is van producer en rapper Merel Pauw. Anderen zeggen dat Elmer de verloren zoon (of dochter, wat jij wil) is van een roedel wolven. Nog weer anderen zeggen dat Elmer dit door diens agentschap had moeten laten schrijven waarop Elmer dan weer zegt dat die hun bek moeten houden en zich niet overal mee moeten bemoeien.

23:30 Vieze Meisje is de zingende, optredende en allesomvattende tweede ik van sterveling Maya Mertens. Ze schrijft eigenzinnige poe?zie die tegelijk hartverwarmend eerlijk, hilarisch grappig en bij momenten brutaal elegant is. Samen met haar producerende broer-van-een-ander-moeder Azertyklavierwerke, komt ze met de Koer het Vieze Kerstfeest vieren die het midden houdt tussen concert, afterparty en kerst-cult.

00:30 DJ IRIS a.k.a. Iris runde vroeger één van de Gentse nachtbars ‘Het Volkshuis’ en daar werd de liefde voor het nachtleven en de muziek bestendigd. Ze mixt een diversiteit aan elektronische muziekgenres gevoed door gebroken ritmes en percussie op zoek naar dat punt van verbinding dat de nacht een gouden waas geeft.

02:30 Wat begon als een grap in de nacht mondt uit tot officiële danspasjes. De communicatiemedewerker van de Koer (die bovendien bij deze haar eigen aankondiging schrijft) klinkt op de late uurtjes. DJ Tientje’s slaapset, ookwel even slaapverwekkend als een spetterend vuurwerkstokje. Simpelweg: dansen, dansen en dansen.

 

extra tickets beschikbaar op donderdag 22 december om 12:00

Fleur De Roeck