08 april 2022

Uitverkocht: Too Sushi For My Pony-Party feest

21:00 Vier de lente met een bruisend Too Sushi for my Pony-Party! Waan je een nacht lang in The Giggle Gallery, inclusief perziken uit blik en surreële klanken. Dans in een eigenzinnig universum, klink met prullaria en zing van crack crack en fancy duck.

21:30  ORIANA IKOMO 

Oriana Mangala is een Brusselse muzikant/performer. Na het zoeken van haar eigen sound in verschillende projecten maakt ze sinds kort solo muziek. Ze is geïnteresseerd in verschillende stijl, van jazz tot elektronische muziek. Het resultaat is een unieke, dromerige sound die haar soulvolle stem begeleidt.

22:30 Brik Tu-Tok 

Deze onconventionele band is het muzikale huzarenstuk van Maxim Storms & Linde Carrijn. Bij Brik Tu-Tok denk je aan een parallelle wereld waarin een breed arrangement aan geluiden tot leven wordt gewekt door samples en allerhande huiselijke en zelfgemaakte objecten. De muzikanten/personages gedragen zich nu eens grotesk dan weer humoristisch.

23:30 ONEMANPARTY

ONEMANPARTY aka Steve Slingeneyer is een getalenteerde drummer van onder meer SOULWAX. Hij beschrijft zijn stijl zelf als sjamanisme met beats. Een solo performance waar je niet bij stil kunt staan.

00:10 FRANKIE DJ SET 

Twee vijfde van de Frankie taart zal aanwezig zijn maar ze brengen de volle 100% ambiance en enthousiasme mee. Ook de kers op de taart zal niet vergeten worden. Air maxxen van de grond! (No puppets)

01:40 Electra 

Electra is het drag alter ego van Simon Baetens. Ze staat bekend om haar energieke performances op pop muziek, vermengd met elementen uit de beeldcultuur. Ondanks haar kleurrijke looks brengt ze vaak een donkere, kritische boodschap. Dansend en lipsyncend viert ze de hoogtepunten en valkuilen van het bestaan.

02:00 DJ Croquemachien

Voor dat hongertje op de dansvloer. Een zoute, korstige smaakervaring, gemengd met onbeleefde hitjes en alle sauzen. Yes please!

 

Tickets
vvk €12 / add € 15 / kansentarief €2,4

 

ORIANA IKOMO