29 april 2023 – 30 april 2023

Spa for spirits open atelier

→ Tickets (vrije bijdrage en atelier 'Chimera Gastronomie' €5 )

Het artistieke wellnesscentrum Spa for Spirits organiseert in het weekend van 29 en 30 april in De Koer een reeks van experimenten om samen te koken, bouwen, kneden, rollen, rusten, … !  

Zaterdag zullen we een groots labyrinth bouwen met baalkatoen in de studio en maken we collectief focaccia deeg dat we afbakken in de pizzaoven. Op de tonen van Spa’s playlist kunnen lijfjes wiegend en dansend zich verliezen in het labyrinth.

Zondag nodigen we je uit voor een atelier gegeven door queer grafisch vormgever Noam Youngrak Son en sluiten we af met een tea party met de vreemdste cakes op aarde van CELEBR8 CULTCAKES. 

29 april: Labyrinth & Focaccia (+ Bday Spa for Spirits creature Lili!)
14:00 – 15:00 Focaccia deeg maken
15:00 – 17:00 Een groots labyrinth bouwen met baalkatoen in de studioruimte
17:00 – … Focaccia bakken in de pizzaoven van de Koer en verjaardagsviering creature Lili!

30 april: atelier Noam Youngrak Son & otherworldly cake
14:00 – 17:00 Atelier ‘Chimera Gastronomie’ van Noam. In het atelier ‘Chimera Gastronomie’ zullen we samen deeg kneden tot een hybride organisme ‘chimera’. Het gecombineerde lichaam zal ons navigeren in de draagtas van Ursula K Le Guin, een container waarin niet-heldenverhalen zullen ontstaan. We fabuleren ecologische verhalen rond de chimera en speculeren over de mogelijkheid van een symbiotische relatie ermee, … 

Enkel reservering nodig voor het atelier. Reserveer door een mail te sturen naar spaforspirts@gmail.com of stuur een pm via fb of instagram! Kostprijs atelier: 5 euro 

17:00 tea party with CELEBR8 CULTCAKES!

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door de Vlaamse Overheid en Stad Gent. 

© SPA_for_SPIRITS