28 augustus 2021 – 29 augustus 2021

Kastanjestraat Rommelmarkt & Terras Mundial rommelmarkt, muziek & terras

zaterdag 28.08

10:00 – 18:00 Bal Mundial vult het terras van de Koer met Kringloopmuziek. Met vinyl en ander moeilijk afbreekbaar materiaal dat we aantroffen tussen opa’s erfenis, onder een laag stof op zolder en in de garage om de hoek, leveren je favoriete dj’s de ideale soundtrack bij je jaarlijkse rommelmarkt. Stemmige muziek gegarandeerd. Krakende groeven en haperende naalden niet uitgesloten. Met dj’s Moussa Rasé, Neo-Rej, Sidi Caravan en Gino Capuccino.

Om 12:00 serveren we verse boterhammen uit den Oven met kaas, omelet of confituur voor slechts €2!

De rommelmarkt breidt zich uit tot in de Koer. Wil je ook een standje? Inschrijven en meer informatie: romy@dekoer.be. Naam en telefoonnummer vermelden.

 

zondag 29.08
Zondag Acht Dagen

Op zondag verwelkomen we je graag met muziek, zon, drankjes en heerlijk eten. Klink samen met ons op de laatste dag van de week!

14:00 Van harte welkom op de Koer: zomerse drankjes, heerlijk eten, overal zinderende klanken, schaduw- en zonovergoten plekken!

14:00 – 22:00 Vandaag vult de rommelmark de straten in de buurt, en Bal Mundial het terras van de Koer: De wereld draait vierkant. Ook al wonen we op een planeet met een hoek af, zolang er een gaatje in het midden zit, zwieren we haar op de draaitafel. De dj’s van Bal Mundial maken van je tafel van vier een swingende dansvloer met strakke beats uit alle hoeken van onze bol. Met dj’s Moussa Rasé, Zazazoe, Danger Dancer (Urgent.fm) en Loman (Urgent.fm). Met live-act door CATwalksPIG, een band die plezier maakt met meerstemmige melodieën uit rockabilly, swing, rhythm en soul.

18:30 Een heerlijke maaltijd vol geuren en kleuren. Vers gemaakt in de Koerkeuken en voor slechts €10, inclusief vriendelijke bediening, van jou.

21:00 Het loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:30!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.


In samenwerking met Bal Mundial, De Meubelfabriek en Kastanjestraat Rommelmarkt.

Kom op tijd want vol = vol. Voor de ingang van het terras hanteren we PAY WHAT YOU CAN, zo kan ieder bijdragen naar eigen mogelijkheden. Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier.

Met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, Vedett, Nationale Loterij, Refu Interim, Bavik, BE O en COOP.