09 maart 2022

L. Jacobs & ZONDERWERK muziek

19:30 Deuren open

20:15 ZONDERWERK maakt soundtracks voor schilderijen, graphic novels, architectuur, installaties en andere bijzondere werken. Het duo zoekt steeds naar een unieke en op maat gemaakte compositie voor een stilleven dat tot leven wordt gebracht. Hun creaties voegen een nieuwe dimensie toe aan het bestaande werk en versterken de ervaring van de toeschouwer.

ZONDERWERK is een samenwerking tussen geluidskunstenaar Dijf Sanders en theatermaker Linde Carrijn. Ze combineren hun talenten om verhalende muziekvormen te creëren door middel van textuur gericht onderzoek, oude samplers, tapemachines, akoestische en digitale instrumenten. In het najaar van 2020 maakte ZONDERWERK geluid voor ‘Babel’, een voorstelling van architect Steve Salembier voor LOD muziektheater.

21:00 Lennert Jacobs is een man met vele gezichten. Als drummer van o.a. The Germans, The Hong Kong Dong en MDCIII toonde hij al zijn kunde. Als L. Jacobs gaat hij nu ook solo, met een eerste album ‘Enthusiasm’, uit op les albums claus / Werf Records. Daarop bouwen kaleidoscopische keyboards een feestje met warped beats en obscure alternatieve atmosferen. Staan Lennert live bij: Sarah Yu Zeebroek, Geoffrey Burton en Noah Melis.

Jacobs’ muziek is een echo van zijn verbeelding, een versterkte vorm van zijn natuurlijke verlichtingsfilosofie. Daarvoor gebruikt hij moderne en klassieke instrumenten. Instinctieve impulsen zet Lennert om in een sublieme sonische ervaring, met de nodige quirky humor en een uitgebreid spectrum aan emoties. “A sonic transportation and cerebral massage. Stick a needle in it to activate.”

Deze show stond oorspronkelijk op 24.11.21. Eerder gekochte tickets blijven geldig, ticketkopers worden asap per mail op de hoogte gebracht.
In samenwerking met Voo?uit

 

Tickets
vvk €10 / add €13 / UiTPAS KANSENTARIEF €2

 

L. Jacobs © Nana Vaneessen