26 december 2020

Vitrine Vitesse Ciné Rio

Niemand aan de feesttafel, iedereen op schok. Mogen wij u voor uw kerstwandeling even de Brugse Poort aanraden? Geen berenzoektocht, maar een gezellig flaneren langs mini-bioscoopjes in de vitrine van de buren. Zoek en ontdek een collectie home video’s geheel in kerst- en familiesfeer.

Ciné Rio  nodigt u uit op tweede kerst voor dit warmhartig initiatief. Eentje voor de buurt, voor de eenzame wandelaar, voor het gezin, voor de oma, eentje voor de jongeren aan ‘t pleintje, eentje voor die ene buur die nooit naar buiten komt, maar het toch wel weer gezien zal hebben. In deze donkere dagen doen we een lichtje branden binnenshuis en brengen we een sprankeltje cultuur naar buiten. Voor wie het hebben wil of kan gebruiken.

Praktisch

Zaterdag 26 december 2020, van 14u – 22u
gratis
geschikt voor alle leeftijden

Wedstrijd

Aan de Meibloemstraat 86 (De Koer), bij het startpunt van de wandeling, ofte Ciné Rio zelve, vind je een invulblaadje. Verbind huisnummers met de juiste kernwoorden uit de films. We delen de reeks huisnummers en kernwoorden op zaterdag ook hier in het event. Drop het blaadje na afloop van je wandeling opnieuw in de bus of mail je antwoorden door naar cinerio@dekoer.be Je maakt kans op een duo-abonnement voor Ciné Rio in 2021 (inclusief drankje bij de eerste film), een tienbeurtenkaart of een duoticket met flesje bubbels voor een filmvertoning naar keuze!

Een initiatief van Ciné Rio in samenwerking met het Huis van Alijn, in het kader van Covitesse – artistieke versneller van solidariteit.