29 augustus 2024

Hit the road cinema in’t park

→ Tickets (gratis)

Zomer! Ciné Rio zoekt verfrissing in het Kokerpark en verwelkomt de buurt voor openluchtfilms tussen de bomen. Vier organisaties uit de Brugse Poort (Averroes, De Rode Lotus, Van Monck Autonomous Gym en Maanobota Collective) kiezen hun favoriete films. De toegang is gratis.

20:00 De bar gaat open, welkom voor een drankje in het Kokerpark
21:00 Start film

Hit the Road – de keuze van De Rode Lotus

De film volgt een chaotisch, liefdevol gezin op een roadtrip door een ruig landschap. Op de achterbank ligt de vader met een gebroken been, maar is het echt gebroken? Wanneer de moeder probeert te lachen, kan ze haar tranen niet altijd bedwingen. Het jongste kind blijft uitbarsten in karaoke, inclusief wilde dansnummers. Zwijgzaam stuurt de oudste zoon dit onstuimige reisgezelschap, waar hij niet helemaal bij lijkt te horen, door weidse Iraanse landschappen.

Panah Panahi rijdt in de bandensporen van zijn vader, de Iraanse regisseur Jafar Panahi (Taxi Teheran). Hit the road is een roadmovie die je laat lachen tot je via omwegen uitkomt bij de tragische bestemming. Een magistraal debuut. – De Standaard

Panah Panahi, 2021,  93’, OV: Perzisch, Engels, OT: Nederlands.

De Rode Lotus is een warme ontmoetingsplek in de Brugse Poort met een weggeefwinkel, spelotheek, een kledingwinkel aan €1, voedselbedeling en veel meer!

Locatie: Kokerpark
Gratis inkom! Meer informatie over Cinema in’t Park! vind je via www.cinerio.be

Georganiseerd door Ciné Rio in samenwerking met De Rode Lotus.