13 mei 2023

Grasvelden en Slootkantjes feest

Als de bakstenen glimmen van de ontwaakte dauw wordt de Koer weer wakker. De kippen voelen de lente naderen en komen van stok, de zon verwarmt het terras en de toiletten zijn niet langer bevroren.
Na twee maanden winterslaap verwelkomen we de lente met een knallend feest. Verwacht je aan een heerlijk diner en duik daarna mee in de nacht!

 

20:00 Lentediner
21:00 Deuren zaal
21:30 Start programma

 

tickets
feest: vvk €13 / add €16 / kansentarief €2,6
feest + diner: vvk €22 / kansentarief €4,4

Charlène Darling

Heerlijke lo-fi beats en stemkleuren die klinken als een 16mm-film die zich een weg banen door een nazomers landschap. Charlène Darling verleid je met haar klanken, even uitgepuurd verrassend als harmonieus gearrangeerd.

Porcelain id

Porcelain id is het pseudoniem waaronder Hubert Tuyishime idiosyncratische songs op de wereld loslaat. Hun onmiddellijk herkenbare stijl wordt gekenmerkt door rauwe, emotionele vocals met persoonlijke teksten over identiteit, gender en racisme. Eerlijk, woedend, verliefd, hoopvol, hartverscheurend en breekbaar in alle kleuren.

Lou “Blue” Djinn

Een mysterieuze ode aan maandag en een straight forward omarmen van eenzaamheid. Maak kennis met de hartverwarmende klanken van Lou “Blue” Djinn. Met simpele drums, banjo en lo-fi looped recordings neemt ze je mee in haar solitaire klankwereld. Uitzonderlijk op het podium, en bij deze dan ook niet te missen.

ugne&maria

Muzikale experimenten gedreven door viool, synthesizers, stem en samplingtechnieken zorgvuldig samengesteld tot klanklandschappen. Ugne&maria creëeren eindeloze stromen, even ingewikkeld als rustgevend, die zinderen tot diep in de nacht.