01 mei 2021 – 02 mei 2021

Flava Flava Workshops, tentoonstelling & livestream

Flava Flava nodigt de hele (hiphop) familie uit voor een positief Hiphop & Urban arts activiteit met een focus op gender gelijkheid en hiphop community-building. Via de 4 basis elementen: muziek, woord, beeldende kunst en dans word je ondergedompeld in de wereld van Hiphop. 

Respect en Unity zijn aspecten die belangrijk zijn in de Hiphop community, zoals het motto van de alom bekende Hiphop slogan van Zulu Nation luidt: Love, Peace, Unity and having fun!

Met dit event werkt Flava Flava aan een gemeenschapsgevoel dat mensen bijeenbrengt door kunsten en culturele activiteiten voor alle leeftijden.

 

Workshops voor kinderen en jongeren, van 7 t.e.m. 13 jaar

Proef van de 4 hiphop-elementen tijdens korte initiatie workshops van een halfuur. Je kan voor elke workshop apart inschrijven en kiest zelf hoeveel je er wil doen. Na inschrijving ontvang je een e-mail met alle nodige praktische en inhoudelijke informatie.

Zaterdag 1 mei
10:00 – 10:30
Breakdance met Sandra Delgadillo
10:30 – 11:00 Beatbox met Romy
11:00 – 11:30 DJing met Kisa (volzet)
11:30 – 12:00 Graffiti met B Dick Tate (volzet)
Schrijf je in.

 

Tentoonstelling SAMORTAL

SAMORTAL, de multidisciplinaire urban artist uit Gent presenteert een urban expo. Beeldhouwwerken en graffiti kunst worden gecombineerd met verschillende verrassende videobeelden. We zien een collage aan film materiaal van hiphop artiesten en creaties verzameld door Flava Flava en VZW A.M.I.G.O. overal ter wereld doorheen de jaren, dit wordt aangevuld met beeldmateriaal van urban evenementen in Spanje en België op de beats van een bijpassende soundtrack.

Zaterdag 1 mei, 14:30 – 22:00
Zondag 2 mei, 10:00 – 18:00

Reserveer je tijdsslot.

 

Live streamings & panels

Volg live mee met de opnames van concerten via Instagram. Het rijkelijk gevuld programma deelt showcases van Romy, Gyamfi en Movingforward, beats van DJ’s Kisa & Young Moccro en Romy. En aanvullend hosten we een panelgesprek met de verschillende artiesten! Tijdens het weekend creëren we een aftermovie die 2 weken na het event te zien zal zijn via www.djkisa.com.

Volg mee op Instagram via @djkisabcn en @movingforwarddanceco.