20 december 2023

Filmlabo: Captain Fantastic film

Filmlabo (LABO vzw) en het Gents Milieu Front slaan de handen in elkaar om je te verwelkomen op de vertoning van Captain Fantastic.

Inschrijven via dit formulier.
Je kan ter plaatse een vrije bijdrage doen.

19:30 De foyer gaat open, welkom voor een drankje!

19.45 introductie film door Gents Milieu Front.

20:30 Ben is een toegewijde vader die zijn zes kinderen leert hoe ze moeten leven en overleven in de dichte bossen in het noordwesten van Noord-Amerika. Hij wordt echter gedwongen om zijn zelfgemaakte paradijs te verlaten. Wanneer hij geconfronteerd wordt met de echte wereld, begint hij aan een levensreis die zijn ideeën van vrijheid en wat het betekent om een gezin op te voeden uitdaagt.

22.00 napraten aan de bar

Filmlabo

Filmlabo is een filmclub, die u een geweten wil schoppen. En dát op geheel geweldloze wijze, met films die je kritische zin prikkelen. Zo hopen we het al behoorlijk rijke Gentse filmlandschap nóg te verrijken, met regelmatige vertoningen van maatschappijkritische films in alle diversiteit. Tegelijk weten we maar al te goed: met kijken alleen verander je de wereld
niet. Daarom openen we achteraf de bar voor een discussie over de film én het ontstaan van wilde plannen om de wereld te veranderen.

Met filmlabo zijn we steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen toesteken bij het klaarzetten van de zaal, de bediening aan de bar én natuurlijk de keuze van de films. Interesse? Stuur ons een berichtje of mail naar filmlabo@labovzw.be

Georganiseerd door LABO vzw.
In samenwerking met Gents Milieu Front.