09 februari 2022 – 13 februari 2022

Bouwweek VII bouwspeelplaats

Het nieuwe jaar op de Koer start met bouwen! Op de planning: ontmantelen van het oude café, afwerken van de nieuwe bar en het podium in de zaal en het verplaatsen van de toiletten. Elke dag start met een korte bespreking van de dagplanning en taakverdeling om er daarna in te vliegen. Over de middag warmen we ons aan een lekkere maaltijd. Komt en deelt in de arbeidsvreugde!

woensdag 9 t.e.m. zondag 13 februari
09:30 Koffie met bouwplannen
10:00 Bouwen en slopen
12:30 Lunch
13:30 Nog meer bouwen en slopen
16:30 Opruimen van de werf
17:30 Einde met verfrissing (of opwarming)

Wil je mee bouwen, afbreken, sleuren en verzetten? Schrijf je in via de Google Form. Je kiest zelf hoeveel dagen je komt, maar om vlot te kunnen werken is het fijn als iedereen meerdere dagen aansluit. De dagen dat je er bent: ben je heel de dag aanwezig en kom je op tijd. Per dag krijg jij een vrijwilligersvergoeding van €35 en elke middag zorgt de kookploeg voor een warm middagmaal. Nog vragen? Mail naar Wiebe of Romy.

We zoeken niet enkel bouwers en klussers, maar ook koks die zich ontfermen over het heerlijke middagmaal. We verwachten geen haute cuisine, maar een stevige, gezonde maaltijd om na de lunch met hernieuwde energie opnieuw in het werk te vliegen. Interesse om één of meerdere dagen achter de potten te komen staan? Mail naar Romy.