19:30 De foyer gaat open, welkom voor een drankje!

20:00 TJE is een eigenzinnig experimenteel elektronisch folktrio. Het is een verkleinwoord dat vaak denigrerend bedoeld is, maar de band kiest ervoor om het als zelfstandig naamwoord te gebruiken om het aan kracht en gewicht laten winnen. Benieuwd hoe dat klinkt? Luister hier.

21:00 Bombataz zijn vier muzikale alleskunners die naar eigen goeddunken plukken uit elk mogelijk genre, gaande van een streepje jazz en een likje dansbare funk tot een snuifje synthhop. Uiteindelijk bekomen ze een onvergelijkbare cocktail die te allen tijde even dansbaar is. Bombataz ontstond toen conservatoriumstudenten Vitja Pauwels (gitaar, stem), Hendrik Lasure (toetsen), Ruben De Maesschalck (bas) en Casper Van De Velde (drums) ontdekten dat hun gemeenschappelijke liefde voor muziek zich niet beperkt tot jazz, maar tot letterlijk àlle genres. 

In de Koer stelt Bombataz hun tweede langspeler, getiteld Baby Dry My Tears voor. Op dit album gaan ze gretig aan de slag met eclectische indierock. Ze kanaliseren de spirit van pakweg Animal Collective, MGMT en ongeveer alles wat u verder nog kunt bedenken dat cool en funky is en smelten dat om in meeslepende brokjes. Ontdek alvast de single Everything that could have been.

In samenwerking met DEMOCRAZY.