26 augustus 2023

Bal Bazaar + CATwalksPIG + Sign o’ the Times terras + feest + film

10:00 Een rommelmarkt vult de straten van de Brugse Poort en een heuse platenmarkt de buitenruimte van de Koer. Meer informatie vind je hier!

10:00 Met vinyl en ander moeilijk afbreekbaar materiaal dat we aantroffen onder een laag stof op zolder, tussen opa’s erfenis en in de garage om de hoek, leveren je favoriete dj’s de ideale soundtrack bij je jaarlijkse rommelmarkt, Bal Bazaar! Stemmige muziek gegarandeerd. Krakende groeven en haperende naalden niet uitgesloten.

10:00 Neo-Rej en Moussa Rasé
12:00 P double U
14:00 dj JoL

16:00 CATwalksPIG is een gerijpt droesem uit een aantal decennia playing on the wild side. Een band die plezier maakt met meerstemmige melodieën uit rockabilly, swing, rhythm and rock. Ze nemen je mee door bontgekleurde verhalen uit de duistere maar ook grappige kantjes van het leven. Het volume hoeft niet meer zo hoog, de dynamiek en het verhaal wel.

17:00 Danspasjes op kruissnelheid met Bal Bazaar op volle toeren. Een resem aan DJ’s staan klaar met hun platen om de avond te voorzien van heerlijke deuntjes om niet te lang stil bij te staan. En geen zorgen, dit bruisend feest blijft doorgaan tot laat in de avond!

17:00 Foustache
18:00 Lekkers uit het vuistje!
18:00 Ke Tomaz
19:00 Pip’ Eaux

© Tim Theo Deceuninck

21:00 Sign o’ the Times is de legendarische concertfilm van the King of Purple himself, Prince! Deze is deels opgenomen in het Antwerpse Sportpaleis en verweven met vignettes gefilmd in zijn Paisley Park Studios. Het gelijknamige Grammy-genomineerde muziekalbum geldt als een van de hoogtepunten uit de carrière van het Amerikaanse popicoon.

Openluchtfilm, gratis.
Prince, 1987, 85’, OV: Engels

21:00 Tijdens de openluchtfilm toveren we de dansvloer van Bal Bazaar om tot een bruisende silent disco. Dit feest blijft doorgaan tot laat in de avond!

21:00 Agent Orange
21:00 Olibol
22:00 Moussa Rasé
22:00 Neo-Rej

Georganiseerd door Ciné Rio en Bal Mundial.