Cinéclub Rio zkt. Helpende Handen voor Ciné Bambino

Ciné Bambino is de kinderafdeling van Ciné Rio. Sinds oktober 2017 verzorgt Cinéclub Rio de programmatie van de cinema op de Koer. De Cinéclub bestaat uit een geëngageerde groep filmliefhebbers met elk hun eigen interesses en specialiteiten. Voor Ciné Bambino zijn ze opzoek naar mensen met liefde en kennis van films voor het jongste publiek.

Er zijn twee soorten voorstellingen: Ciné Bambino, maandelijkse voorstelling op zondag voor ouders en hun kinderen en de schoolvoorstellingen, voorstellingen gericht zijn op de lagere scholen van de Brugse Poort.

Meer info: Ciné Rio , Koervolk

 

Wat wordt er van jou verwacht?

– Het bepalen van de programmatie van Ciné Bambino en de schoolvoorstellingen.
– Administratieve taken o.a. vertoon rechten regelen, bezoekersaantallen bijhouden…
– Op de dagen van de voorstelling aanwezig zijn als aanspreekpunt, het onthaal, de techniek…
– Communicatie naar de buurt opbouwen en onderhouden.
– Communicatiemateriaal afleveren voor de verschillende kanalen van de Koer online en offline.
– Aanwezig zijn op de Cinéclub vergaderingen en het Forum.

 

Profiel

Je hoeft zeker geen filmprofessional te zijn, kennis van kinder- en jeugdfilms en veel goesting om bij te leren is voldoende. We zijn in de eerste plaats op zoek naar filmliefhebbers, die goed met kinderen kunnen omgaan en zin hebben om hun passie te delen met een groep gelijkgezinden.

 

Zin om mee te helpen?

Heb je zin om je schouders mee te zetten onder Ciné Bambino en de liefde voor cinema aan te wakkeren bij onze jonge bezoekers?
Stuur dan zeker een mailtje met een korte motivatie naar lander@dekoer.be en noteer 28/11 in je agenda. Dan is de volgende Ciné Bambino voorstelling. Het ideale moment om iedereen te leren kennen en de sfeer op te snuiven.