Ruimte te huur

Ruimte te huur
De Koer verhuurt vanaf 1 juli 2018 een gelijkvloers werk- of kantoorruimte voor een periode van minimum één jaar.

Over de ruimte
De ruimte heeft een oppervlakte van +/- 80 m2. Ze ligt aan de straatkant (Meibloemstraat) en heeft daar een groot raam. Achteraan sluit ze aan op een kleine koer. In de ruimte bevinden zich een keuken met koelkast, gasvuur en fornuis. Er is ook een kleine badkamer met toilet. Je komt binnen via een gedeelde inkomhal.

Over de Koer
De Koer is een plek in volle ontwikkeling; een beweeglijk speelveld voor vele projecten en initiatieven: Ciné Rio, residentiewerking, collectief bouwproces, concerten, Gedeelde Grond, keuken én een wispelturig café open op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19:00. — www.dekoer.be

Wie kan zich kandidaat stellen
Wij zijn op zoek naar een of meer organisaties met een sociale en/of artistieke insteek met een werking die complementair aan de werking van de Koer. Stuur ten laatste op 24 juni een mail naar tehuur@dekoer.be met daarin een beschrijving van wat jullie in de ruimte willen doen en wat info over jullie werking. De ruimte mag niet gebruikt worden als woning of handelspand. We bespreken die met onze raad van bestuur en hakken de knoop door op 27 juni.

Plaatsbezoek
Een plaatsbezoek is mogelijk op vrijdag 8 juni tussen 18:00 en 20:00 of op woensdag 20 juni 2018 tussen 17:00 tot 20:00. Stuur een mail naar tehuur@dekoer.be als je wil komen.

Meer informatie
tehuur@dekoer.be