Corona richtlijnen

– Reserveer je bezoek via TicketsGent.

We houden de naam en het telefoonnummer van elke bezoeker bij. De gegevens worden 30 dagen bewaard voor contact-opsporing.

-Voor de hele duur van je bezoek aan de Koer is een mondmasker verplicht. D.w.z. vanaf het moment dat je de site betreedt totdat je de site verlaat.

– Ontsmet je handen bij aankomst met de voorziene handgel. Was regelmatig je handen, raak zo weinig mogelijk dingen aan en hoest of nies steeds in een wegwerpzakdoek of je elleboog. 

– Er is een circulatieplan met eenrichtingsverkeer en we voorzien een aparte ingang en uitgang, zodat mensen elkaar niet kruisen. De toiletten worden regelmatig gereinigd en ontsmet.

–  Het is enkel toegelaten met je vaste bubbel (max. 4 personen) aan tafel te zitten. Contact met andere bubbels is verboden. Blijf in je bubbel en bewaar minstens 1,5 m afstand tot mensen die niet tot je bubbel behoren (bvb. bij toiletbezoek of vertrek). 

– Als je ziek bent, de laatste 7 dagen symptomen van Covid-19 gehad of terugkomt van op reis uit een oranje of rode zone, blijf dan thuis. Blijf ook thuis als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn. 

– Behoor je tot de risicogroep (ouderen en personen met ernstige medische aandoening), dan raden we aan om extra maatregelen te nemen (mondmasker, handschoenen, social distancing…) 

– De Koer is gelegen in een woonwijk. Er is weinig parkeerplaats in de buurt, dus we raden af om met de auto te komen. Kom te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

We kijken er naar uit jullie te verwelkomen!